Superfoods 100% prirodni kost proteinski vlakni u prahu

Ime prodcut: Protein prašak konopa
Sadržaj: Protein
Specifikacija: 50% i 70%
Izgled: sivi bijeli prah
Veličina mreže: 80 Mesh

 • Opis
 • Pakiranje
 • Superfoods 100% prirodni kost proteinski vlakni u prahu

  XI 'AN LESEN BIOTECHNOLOGY CO. LTD.   specijalizirala se za deset godina biljnih ekstrakata i izvoznu trgovinu, pružiti klijentima visoku kvalitetu, organsku, prirodnu, dobru cijenu različitih biljnih ekstrakata, voća i povrća u prahu, kao i kozmetike, kemijskih sirovina.

  Organski šunka protein, napravljen od sjemena konoplje, je dodatak proteina s visokim vlaknima koji se može koristiti za povećanje ukupnog unosa proteina za vegane i ne-vegance. Konoplja se može smatrati vrhunskim izvorom proteina zbog svoje nadprosječne probavljivosti, što ga čini idealnim za sportaše. Dodatne prednosti proteina konoplje uključuju potencijalno poboljšanje imunološkog i anti-umornih svojstava, kao i efekte zaštitne za bubrege.

  Konoplja je iznimno raznovrsna kultura koja se može uzgajati i za hranu i nefood svrhe. Sjeme kute, koje se koristi za proizvodnju proteina konoplje, sastoji se od oko 45 posto ulja, 35 posto proteina i 10 posto ugljikohidrata. Sjeme konoplje posjeduje mnoge prehrambene pogodnosti, prema poljoprivredi i agro-hrani Kanadi. Pored svojih zdravstvenih prednosti, konoplja je vrlo ekološki prihvatljiva, jer se može uzgajati bez upotrebe fungicida, herbicida i pesticida i učinkovito apsorbira ugljični dioksid.


  Naziv Prodcut: Protein praha kute

  Sadržaj: Protein
  Specifikacija: 50% i 70%
  Izgled: sivo-bijeli prah
  Veličina mreže: 80 Mesh
  Koristi dio: Sjeme
  Ocjena: superfoods Sastojci
  Ime robne marke: LS-Herb
  Metoda ispitivanja: HPLC


  Konoplja proteina Powder.jpg
  Hempseed protein powder (3).jpg


  Hempseed protein powder (4).jpg

  Funkcije proteina od konoplje u vrećici:

  1. Kao izravni proteinski i prehrambeni dodatak ljudskom tijelu, ona se široko koristi u farmaceutskoj, prehrambenoj, prehrambenoj i kemijskoj industriji. 65% Fructus kanabisa proteina je edestin koji je učinkovit u poticanju probave;

  2. Relativno bez fosfora, to je kostur stanica DNA i novi izvor vrlo odličan biljni protein;

  3. Fructus kanabis protein ne sadrži inhibitor triptofana, ne utječe na apsorpciju proteina, ne sadrži oligosaharide i senzibilizacijske čimbenike sadržane u soje, i ne uzrokuje nadutost želuca, mučninu i anafilaksiju.

  4. Organski Fructus kanabis ima 25%, sadržaj bjelančevina od 20 poznatih aminokiselina, uključujući 9 esencijalnih aminokiselina (EEA).

  5. Organski ukupni sadržaj bjelančevina Fructus kanabisa sličan je onoj soje. Pomoć sjemena ne sadrži oligosaharide i senzibilizacijske čimbenike sadržane u soje, a sadrže više proteina od oraha, drugih biljnih sjemena, mliječnih proizvoda, mesa, ribe ili peradi ,

  6. Fructusorganic kanabis protein sadrži visok sadržaj arginina i histidina koji su svi vrlo važni za rast djetinjstva, a cistin koji je bitan za sintezu enzima.

  Primjena proteina u vrećici od konoplje:

  1. Primijenjeno u prehrambenom polju, postalo je nova sirovina koja se koristi u industriji hrane i pića

  2. Primijenjeno u polju proizvoda za zdravlje

  3. Primijenjeno u farmaceutskom polju, Medicina, sirovina za zdravstvene proizvode.


 • Ispod 5 kg

  Aluminijska vrećica od folije iznutra, vanjski karton

  Iznad 6 ~ 25kg

  Dvostruko zatvorene PP vrećice iznutra, vlakna bubnja vani

  Volumen bubnjeva

  25kg bubanj: 37cm * 37cm * 51cm

  10kg bubanj: 30cm * 30cm * 40cm

  Volumen kartona

  1KG Karton: 200mm * 200mm * 260mm

  5KG Karton: 250mm * 330mm * 270mm

  Napomena

  Mogli bismo ispuniti vaše zahtjeve, i OEM i ODM dobrodošli.

Hot Tags: Proteina praška kave, dobavljač tvornice u Kini, visoka kvaliteta, visoka čistoća, najprodavaniji, izvrsna cijena
Srodni proizvodi

Upit